dijous, 4 d’octubre del 2012

núvol de fum 002

Escolta el podcast:

O descarrega'l:  núvol de fum 002.mp3


   Seguim disposats a donar a coneixer el bo i millor de la música electrònica i ambient que podem trobar a la xarxa amb aquest segon programa de Núvol de Fum. La selecció d'avui torna a ser variada; ambient al més pur estil amb artistes com Herwig Holzmann (photophob!), Leonardo Rosado o Alexander Chereshnev, alguns temes més rítmics com la electrònica gèlida de Plaster, amb remescla de Rec Overflow o el techno-dub d'Erich Schall (aka Alberto Buitony). També parlem del netlabel Audiotalaia, que recolza el programa afegint els podcasts a la seva web, i escoltem a Xesús Valle i a Edu Comelles amb el seu projecte Cello+Laptop junt amb Sara Galán, que acaben de publicar un fantàstic treball, no a Collective Envelope com dic, sino a Envelope Collective, les coses com son. Aquest treball, Parallel Paths, l'escoltarem en properes edicions del programa.

   Ja sabeu que aquí al tracklist trobareu els enllaços corresponents als discs o netlabels, i que tota la música la podreu descarregar lliurement... (per si no heu tingut prous enllaços :)

Tracklist del programa.

01 [tonatom122] herwig holzmann - mobile_#4
02 [audcst066] yosoyunotrotu - telepathy
03 [bump177] mystified - cosmic intelligence
04 [bsc024] erich schall - above
05 [kahvi324] alexander chereshnev - rural parks
06 [cl042] plaster - radon (rec overflow remix)
07 [lav53] leonardo rosado - variation in white 4
08 [at053] xesús valle - ochiita
09 [pass004] gastón arévalo - hielo norte
10 [escala023] cello+laptop - the hunt

   El video d'aquesta setmana el dedicarem a Alexander Chereshnev i al seu magnífic disc Rural Parks, del qual hem escoltat un tema al programa. Un treball d'ambient que us recomano, segur que us encantarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada