divendres, 12 d’octubre del 2012

núvol de fum 003

Escolta el podcast:


O descarrega'l: núvol de fum 003.mp3


   Aquesta setmana parlem del festival de música experimental Denovali Swingfest, organitzat per Denovali Records, un segell discogràfic amb un ampli catàleg que abarca des de la pròpia música experimental al ambient, drone, indie, jazz i dark jazz i composicions contemporàneas de piano i corda. Aquest festival que celebren anualment, el Denovali Swingfest, ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a la ciutat alemanya de Essen, no Wessel (més coses del directe), i hi han participat un bon grapat d'artistes electrònics i experimentals, la majoria de la pròpia plantilla de Denovali Records, evidentment. En motiu del festival el segell ha publicat un recopilatori de lliure descàrrega amb els artistes participants, i d'aquesta forma tenim la oportunitat de posar a Núvol de Fum a grans noms de l'electrònica mundial com son Murcof, Philip Jeck, The Nest i Moritz von Oswald Trio. Això de treure un recopilatori de lliure descàrrega per promocionar i donar a coneixer un festival em sembla una idea fantàstica que més d'un podria començar a adoptar.

   Continuem el programa escoltant algunes novetats recents de l'escena netlabel, repetim amb Herwig Holzmann, que ja va sonar la setmana passada, i presentem els treballs de Gunshae i Onichomp. Per acabar escoltem un tema molt emotiu i simbòlic que Will Thomas Long dedicava a la seva dona Daniel Baquet-Long un any després de la seva prematura mort. Junts formaven el fantàstic projecte d'ambient Celer, si no el coneixeu no dubteu a investigar entre la seva amplísima discografia.

Tracklist del programa

01 [denovali] the nest - music for drivers (snippet 1)
02 [denovali] murcof - cielo
03 [denovali] philip jeck - all that's allowed (remix)
04 [denovali] moritz von oswald trio - dark
05 [denovali] the nest - music for drivers (snippet 2)
06 [pan070] gunshae - the lost cascadian suite part 4
07 [tonatom122] herwig holzmann - mobile #2
08 [slnt043] onichomp - hiss
09 [slnt043] onichomp - the warp
10 [bsc002] will thomas long - sequoia

   Acabem amb un video de Philip Jeck en directe, és una mica antic, de 2008, però té prou qualitat tant de vídeo com de so per poder veure més o menys com treballa aquest veterà artista sobre l'escenari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada