dijous, 15 de novembre del 2012

núvol de fum 008

Escolta el podcast



O descarrega'l: núvol de fum 008.mp3


    Programa corresponent a dijous 15 de novembre de 2012. 
   Aquesta setmana tornem a la normalitat després de dues setmanes de programa especial, primer el de Halloween i la setmana passada el dedicat al festival M!ra, que per cert va ser tot un èxit; podeu veure algunes fotos aquí i també alguna crònica. A nivell personal em va agradar molt tot el que vaig veure i escoltar, un bon cartell ple de propostes molts cops a mig camí de la música de ball i de la més contemplativa.

    La selecció musical d'avui comença amb l'ambient de Killed by a Word, una peça que feia setmanes que volia punxar, igual que la de Offthesky, que apareix al recopilatori dels 5 anys de Sem Label. Tinc uns quants temes més d'aquest recopilatori aparcats, i que aniran sonant dosificats en properes edicions de Núvol de Fum. Continuem escoltant la darrera publicació del netlabel Kahvi, un recopilatori on apareix Alexander Chereshnev, al que ja coneixem, i que ara dedica un tema a la actriu i esposa assassinada del director de cinema Roman Polanski, Sharon Tate. Seguim amb Heroines of the U.S.S.R. per passar a parlar de la nova recopilació de descàrrega gratuïta del prestigiós segell Ghostly International. Aquest recopilatori conté, entre altra música més moguda, dues fantàstiques peces d'ambient, a càrreg de Jacaszek i Heathered Pearls, les escoltem les dues.
   La segona part del programa la dediquem al techno i al techno dub, començant amb Ingemar Stalholm. El tema que escoltem no és de ball però sí és la introducció al boníssim Ep de minimal techno que acaba d'autoeditar-se al seu bandcamp. Continuem amb les novetats que ens arriben des de Basic Sounds amb el techno dub de Teemu T per acabar amb més novetats techno dub, la del segell Motor Lab i Bipolardepth.

Tracklist del programa

01 [ah043] killed by a word - son
02 [sem5Y] offthesky - oppari, optimistic
03 [kahvi327] alexander chereshnev - last dance with Sharon Tate
04 [ah045] heroines of the U.S.S.R. - mellow dreams, fruitless evenings
05 [ghostly] jacaszek - white wind dance
06 [ghostly] heathered pearls - beach shelter
07 [bandcamp] ingemar stalholm - samizdat (eternal conondrum)
08 [bsc_027] teemu t - essence of noises
09 [ml04] bipolardepth - coon (edit)

    El vídeo d'aquesta setmana, com ja he anunciat al programa, és una actuació en directe de Jacaszek. Es tracta del concert que van realitzar a Cracòvia l'any 2011 en motiu del festival Unsound. Així podem veure una mica la forma de treballar d'aquest gran artista en directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada