dijous, 29 de novembre del 2012

núvol de fum 010

Escolta el podcast



O descarrega'l: núvol de fum 010.mp3


   Programa corresponent a dijous 29 de novembre de 2012.
   Dediquem el nostre desè programa a la fantàstica recopilació Sequence 5, publicada per Future Sequence, una plataforma de música experimental nascuda a l'agost de 2010 com a un blog/magazine i que ha acabat convertint-se en aquest 2012 en segell discogràfic. Publiquen electrònica minimalista, ambient, drones i estils relacionats, i encara que es defineixen com a plataforma experimental veurem que estan bastant centrats en estils més propers a l'ambient. Sequence és una sèrie de recopilacions de gran qualitat que Future Sequence ens ofereix gratuïtament, venen carregades de bona música, cada una d'elles ronda els 42 temes, així que és un disc dels que s'han d'anar païnt a poc a poc. Avui hem punxat onze d'aquestes peces, una petita mostra d'aquest gran recopilatori amb més de quatre hores de música.

   Per exemple hem escoltat varis temes on la manipulació de guitarres juga un paper important, Broken Chip, Guy Birkin o Infinite Particles. També algunes peces ambientals o fins i tot una preciosa peça de piano de Neil Milton. Si alguna cosa defineix les recopilacions Sequence és la cura i delicadesa de la seva música, sempre prestant atenció a les textures i detalls. Experimentació amb musicalitat.

Tracklist del programa

01 prayers - night vigil
02 the ten thousand things - to be tall is
03 brambles - petrichor
04 broken chip - wave like structure
05 guy birkin + sun hammer - complexification 0008GB
06 guy gelem - remain
07 neil milton - as you sleep
08 olan mill - camino de las yungas
09 infinite particles - perhonen II
10 paskine - dropped memories
11 oootini - old loop

   Un dels temes que hem escoltat avui és aquest camino de las Yungas de l'artista anglès Alex Smalley sota el seu projecte Olan Mill. No sé si el videoclip és "l'oficial", però aquí us el deixo...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada