dijous, 27 de desembre del 2012

núvol de fum 014

Escolta el podcast:


O descarrega'l: núvol de fum 014.mp3


    Busquem un oasi enmig de tanta festa i tant Nadal per relaxar-nos una mica amb el primer dels dos mixtapes que tindrem aquestes vacanes. El més natural hauria sigut fer un mixtape amb el millor de l'any, però el programa va començar al setembre, així que no hauria sigut una llista massa completa. L'any que ve si seguim aquí, que espero que sí, intentarem fer-ho. De moment per a aquest que ens ocupa m'he deixat portar. Alguns dels temes ja han sonat aquí al programa, com els d'Alexander Chereshnev, Cello+Laptop, Jacaszek o Alexandre Navarro. D'altres estaven pendents, com els de Makunouchi Bento, que sota la meva opinió han publicat el millor Ep d'aquest any, un treball titulat Rinbo al netlabel Camomille, no us el perdeu. The Caretaker és un altre dels que teniem pendents, ja en parlarem. També sonen en aquest mixtape alguns temes més antics, com els de Tupolev o Liz. I un cop més us colo un tema del meu projecte Nigul, editat a la darrera breathe compilation, de la qual ja vam parlar.

    La setmana que ve rebrem el 2013 amb un altre mixtape que ens portarà un convidat molt especial. Això significa que de tant en tant tindrem aquests programes especials on anirem convidant amics i coneguts perque ens mostrin les seves visions sobre l'ambient i la música experimental.

    Que tingueu una molt bona entrada d'any i un feliç 2013.

Tracklist del programa

01 [arh031] makunouchi bento - sanitarium
02 [12rec017] tupolev - garlic
03 [kahvi324] alexander chereshnev - rural parks
04 [envcd03] cello+laptop - remaining parts of a shipwreck
05 [ghostly] jacaszek - white wind dance
06 [brh08] nigul - un cercle petit
07 [complexsilence28] cousin silas - 4 a.m. - strange sunrise on antilles
08 [lav054] alexandre navarro - diamants noirs
09 [cml015] makunouchi bento - yuki-onna
10 [chat009] liz - horas inolvidables
11 [n0epcd0605] luke maggot - microcefallus
12 [bandcamp] the caretaker - sebald
13 [cml015] makunouchi bento - jubokko

   I ja que Makunouchi Bento han sonat fins a tres cops en aquest mixtape dedicarem el video d'aquesta setmana a aquesta parella, projecte en el que prometo que aprofundirem aviat, potser en format d'especial monogràfic. El video és d'un directe a Barcelona, l'any 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada