dijous, 14 de febrer del 2013

núvol de fum 021

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 021.mp3



    Durant dues setmanes estarem repassant un parell de recopilacions interessantíssimes que han vist la llum fa poc. Per un costat donem la benvinguda a un nou netlabel. Assembly Field arrenca amb un recull de temes d'ambient bastant suculent, no us deixeu enganyar per l'aspecte pelat de la web, esperem que la vagin construint perque estigui a l'alçada de la música d'aquesta primera referència. Avui escoltem d'aquí a Nigel Samways & Daniel Dickel, Pleq and Josco, Thompost i Tone Color. Per altra banda tenim un altre recopilatori més que interessant, es tracta del sisè sampler de Hibernate Recordings, reconegut segell d'ambient. En ell apleguen deu temes de les seves últimes referències, així que és una excel.lent forma d'apropar-se al seu catàleg. Avui sonen els temes de Autistici, Isnaj Dui i Ithaca Trio

    Les dues recopilacions son el gruix del programa d'aquesta setmana, i també de la que ve, però he deixat un petit espai per a tres novetats rellevants. Obrim el programa amb "watching twin peaks", nou tema d'Alexander Chereshnev, tribut a la mítica sèrie de Nostru Senyor, tot el que tingui alguna relació amb ell serà radiat ferventment. També escoltem a Anton Gribkov & Double Bass, un recull de col.laboracions que es pasejen per diferents estils gràcies a instruments reals. Tanquem el programa amb una altra novetat, Paolino Canzoneri presenta un treball d'ambient i experimental al netlabel Batenime.

Tracklist del programa

01 [soundcloud] alexander chereshnev - watching twin peaks
02 [slnt047] anton gribkov & double bass - epic lounge
03 [af01] nigel samways and daniel dickel - paratheatre
04 [af01] pleq and josco - a broken memory
05 [af01] thompost - snoozy
06 [af01] tone color - 061
07 [hibernate] autistici - edge over millestone view
08 [hibernate] isnaj dui - nature of light
09 [hibernate] ithaca trio - wolf √359
10 [bn_ep001] paolino canzoneri - parabola discendente

    Hem començat el programa amb Alexander Chereshnev, que a part de ser un gran músic, i no només d'ambient, és un gran aficionat el cinema, el tema d'avui estava dedicat a Twin Peaks, i si recordeu l'anterior cop que va sonar era amb un tema a Sharon Tate, i així anem trobant diverses referències cinematogràfiques a la seva música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada