dijous, 28 de febrer del 2013

núvol de fum 023

Escolta el podcast
O descarrega'l: núvol de fum 023.mp3


    Aquesta setmana ve carregada de novetats, després de dos programes dedicats gairebé completament a només dues referències. Unes novetats que han anat apareixent durant les darreres setmanes com és el cas del primer llarga durada de Substak, un artista grec amb un estil molt minimalista i al qual ja hem escoltat en alguna ocasió. També parem atenció a la nova referència de Kahvi Collective, el nou EP de Id Submerged. L'artista que més a sonat fins ara al programa és Mystified, recordem que té més de 250 álbums publicats, i avui torna a ser amb nosaltres amb un nou disc, col·laboració amb The Ghost Between The Strings.

    També comentem un parell de recopilatoris interessants. Per un costat la tercera referència de Des Cendres À La Cave, ja vam parlar de les dues anteriors, aquesta toca uns estils més electrònics, sempre foscos i amb moltes distorsions. Per altra banda tenim la nova recopilacio de BFW Recordings, un segell que toca molts estils, des del indie rock fins a la electrònica experimental, així que és una recopil·lació força variada, nosaltres ens quedem amb els temes més ambientals com el de Bing Satellites i el d'un dels seus àlies, The Ambient Visitor. Tanquem el programa amb una miqueta de dub de la mà de Bjorn Rohde, des d'aquí Barcelona, amb un single força interessant a Drift Deeper Records.

Tracklist del programa

01 [adpt007] substak - dark side (tarmac's forest remix)
02 [kahvi329] id submerged - desolate
03 [treetrunk260] the ghost between the strings and mystified - naive explorers
04 [cendres] retina.it - shifted reality
05 [cendres] witxes - to moonville
06 [bfw197] bing satellites - soothing image 18
07 [bfw197] closer contact and meteer - geography 1 and 2 live sessions(part)
08 [bfw197] the ambient visitor - crimble
09 [ddr007] bjorn rohde - ocean surface

    Avui ha sonat el projecte Witxes, dins el recopilatori de Des Cendres à la Cave. Aquest artista francès fa un ambient drone on la improvisació juga un paper important. He trobat aquest concert enregistrat a l'abril de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada