divendres, 8 de març del 2013

núvol de fum 024

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 024.mp3


    Continuem repassant les novetats que ens ofereix l'escena de netlabels, i avui comencem amb un treball magnífic que segur que es converteix en un dels millors discs de l'any. Es tracta del nou llençament del netlabel Camomille, un EP amb versions d'Erik Satie en clau d'ambient signades per l'artista alemany Sebastien Drichelt amb el seu projecte Trans Alp. Escoltem dues de les quatre peces que formen aquest fantàstic treball. Un altre dels discs destacats apareguts darrerament és el nou treball de Mikel Lauki, artista basc afincat a Barcelona que presenta un treball d'ambient drone delicat i lluminós amb sonoritats d'instruments de corda com a protagonista. Aquest disc ha sigut publicat pel nostre netlabel amic, Audiotalaia.

     Avui tornem a parlar del segell Silent Flow, que està molt actiu amb un ritme de publicacions important. Una de les darreres és la de Engraved Memories, projecte que juga amb el piano i unes melodies emotives, i tot això amb un so molt lo-fi.  També repassem un recopilatori, el cinquè volúm del netlabel ucranià Hidden Vibes, un recullde quinze temes d'artistes no gaire coneguts però força interessants. Escoltem a The Picturesque Episodes des de Lituania, el magnífic tema de l'anglès Skye's Diamond i el dúo holandès Myosotis. Tanquem el programa amb el dark ambient del segell nordamericà Dark Winter i la seva darrera publicació, signada per Seetyca & Tillmann Slayer.

Tracklist del programa

01 [cml022] trans alp - gnossienne nº1
02 [cml022] trans alp - gnossienne nº3
03 [at061] lauki - océano
04 [at061] lauki - inner (pleq remix)
05 [slnt048] engraved memories - by the valley of buried hopes
06 [slnt048] engraved memories - the wheel of brooding memories
07 [hv5] the picturesque episodes - flower from the asteroids
08 [hv5] skye's diamond - constricted
09 [hv5] myosotis - the robed stone revealed
10 [dw089] seetyca & tillmann slayer - über zaun

    Mikel Lauki actua aquest cap de setmana a València dins la programació de Off_Herzios (circuit itinerant d'art sonor i músiques estranyes), i ha creat aquest video per promocionar-lo. Així ens descriu tant el seu nou treball per Audiotalaia com aquest concert: "Si GEA es un homenaje a la tierra, a la naturaleza, a la creación en constante cambio… Lo que presentaré en la actuación en directo en la galería Rosa Santos será su antagonista. La intrusión humana en esta armonía, la destrucción. El avance de la tecnología a la velocidad del sonido."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada