dijous, 21 de març del 2013

núvol de fum 026 | repàs

Escolta el podcast
O descarrega'l: núvol de fum 026.mp3


    Les novetats arriben amb un ritme vertiginós que sobrepassa les capacitats de qualsevol que les vulgui seguir més o menys de prop. Aquest constant no parar ens obliga a estar al dia i fa que no prestem l'atenció necessaria a cada disc. Per això aquesta setmana la dediquem a fer una mica de repàs i limitem les novetats. Últimament han sortit treballs excel·lents que ja hem comentat en anteriors programes, tornem a escoltar per exemple a Engraved Memories i Trans Alp, també sona Eko Fisk des del recopilatori de BFW recordings (no budist on fire com dic al programa). Però no només repassem aquests treballs més o menys recents, també fem una mirada més enrere per recuperar música més antiga, com la primera referència del clàssic netlabel Webbed Hand, signada pel seu creador C.P. McDill amb un dels seus nombrosos projectes, Saluki Regicide, això era l'any 2003. També recuperem música de 2005 amb De:Con i Ambient Field.

    Tot i aquesta petita "frenada" que fem avui respecte a les novetats més recents, tampoc és ben bé així. Obrim el programa amb Monologue, projecte de la italiana Marie é le Rose i novetat a Laverna. També és molt interessant el projecte experimental i d'improvisació Ongaku2 i el seu nou treball a La Bèl netlabel, segell que normalment es dedica a estils més folk o pop. I acabem el programa amb un parell de peces dub; Fingers in the noise i Minimal Boffin.

    La setmana que ve estarem de vacances de setmana santa i tindrem un nou mixtape.

Tracklist del programa

01 [lav56] monologue - eclectic electric in distortion (scherzo)
02 [slnt048] engraved memories - about a dead pond bathered by moonlight
03 [bfw197] eko fisk - rust
04 [cml022] trans alp - gymnopédie nº1
05 [lbn018] ongaku2 - sulla strada per Kamphra
06 [fep002] vlisa - koi pond
07 [konkord004] de:con - meso
08 [earland4] ambient field - holy name
09 [wh001] saluki regicide - coach and six
10 [wh001] saluko regicide - no question of turning back
11 [kosmo13001] fingers in the noise - ctrl + n II
12 [ctr036] minimal boffin - particles in rhythmus

    Una de les darreres novetats és el disco del duo d'improvisació Ongaku2, publicat per La Bèl, un netlabel italià amb una qualitat excepcional. Hi ha un video d'aquest treball, el teniu aquí, però he preferit acompanyar el post amb un dels molts videos d'aquest parell en directe que trobem a youtube. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada