dijous, 16 de maig del 2013

núvol de fum 034 | un altre lloc

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 034.mp3


    En el programa d'avui presentem només tres novetats ja que les peces son llargues. Per començar prestem atenció a la nova recopil·lació de Des Cendres à la Cave, la cinquena ja. Hem anat repassant  més o menys totes les edicions d'aquestes Transmissions from the heart of darkness i ja sabem que no aoustumen a fallar, així que sempre son ben rebudes i escoltades. En aquesta ocasió sonen temes de Pleq + Lauki, Julien Demoulin i Methuselah amb una peça de gairebé vint minuts. 

    Les altres dues novetats d'aquesta setmana son igualment interessants; per un costat un projecte bastant fosc, un artista de dark ambient de Transilvania nascut un 25 de desembre, poca broma. És Shambala Networks i signa un Ep magnífic, minimalista i fosquíssim per al segell God Hates God Records. Per altra banda prestem atenció a la nova publicació d'Audiotalaia, signada per l'artista també resident a València Avelino Saavedra, basat en l'instrument de percussió "udu drum" i la seva manipulació amb pedals anal·lògics. Un disc experimental però molt agradable d'escoltar.

Tracklist del programa

01 [des05] pleq + lauki - délicate poésie
02 [des05] methuselah - apotheosis
03 [des05] julien demoulin - elective ignorance
04 [ghgr2513] shambala networks - clinical life I
05 [at063] avelino saavedra - dust

    El vídeo d'aquesta setmana el dediquem a Avelino Saavedra i a l'estudi del Udu Drum que l'ha dut a publicar aquest treball, MUD, a Audiotalaia. En el video podem veure aquest projecte en directe, fa uns mesos a l'espai Plutón de València. Enregistrat per Luisa Quevedo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada