dijous, 13 de juny del 2013

núvol de fum 038 | ànimes sense pressa

Escolta el podcast

O descarrega'l: núvol de fum 038.mp3

    En plena setmana del Sónar i nosaltres no en parlem aquest any, que menys que recomenar per aquí que si sou dissabte al Sónar de dia us passeu a veure l'actuació de Cello+Laptop, dels quals ja n'em parlat força aquí al programa. També tenim a l'Olafur Arnalds, al qual vam escoltar fa un parell de setmanes, i un munt de propostes interessantíssimes. Però anem al que anem, la nostra és una música sense presses, així podem dir que nosaltres mateixos som ànimes sense pressa. Aquest és el títol del nou tema de Leandro Fresco, editat per A Strangely Isolated Place i amb el que arrenquem el programa d'avui, penúltim de la temporada.
    Continuem amb la nova peça d'Atrio Serenade i que hem trobat al seu soundcloud. Una altra de les novetats recents és el disc de Monolith Cycle per a Silent Flow, un segell que també procurem seguir d'aprop. L'artista iraní presenta un treball d'ambient molt agradable i que val la pena parar-li atenció. Recuperem també un tema de 2010 del barceloní D-Fried, que també el tenim aquesta setmana actuant a una de les moltíssimes festes electròniques que hi ha a Barcelona aquesta setmana, per acabar amb temes de Pascal Vert, SG i el nou disc de Bing Satellites.

    Com ja he comentat aquest és el penúltim programa de la temporada, prendrem un descans i recuperarem forces a l'estiu per retornar al setembre amb més música.

Tracklist del programa

01 [asip026] leandro fresco - almas sin prisa
02 [soundcloud] atrio serenade - seremos olvidados
03 [slnt053] monolith cycle - between mind
04 [slnt053] monolith cycle - path of light
05 [phoke062] d-fried - error method
06 [wave014] pascal vert - endless crackle
07 [abkt014] SG - descomposición
08 [web] bing satellites - flying dream

    Hem començat amb Leandro Fresco, un magnífic i polifacètic artista amb una carrera increible, així que és de rebut penjar un video dels molts que trobem a youtube, es tracta del videoclip del tema Pasta de cristal congelado, bastant antic, editat pel desaparegut Fragil Discos l'any 1999.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada