dijous, 10 d’octubre del 2013

núvol de fum 042 | un mar de freqüències

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 042.mp3

    La selecció d'aquesta setmana està repleta de molt bona música ambient, deixem una mica de banda els sons més experimentals per a centrar-nos en peces ambientals i dròniques, deixant com més o menys de costum un espai al final per al dub minimalista. Comencem amb un llançament sonat, com ho son tots els de "A strangely isolated place", el portal dedicat a la música electrònica ambiental que pren nom d'un disc d'Ulrich Schnauss. En aquesta ocasió ens brinden un single de Module amb un joc de paraules com a títol: the frequent sea. Continuem amb novetats de Silent Flow, un altre segell que mai ens defrauda. Ara publiquen el treball de l'iraní Inner Place i el seu ambient drone. Posem una mica de ritme amb el nou treball de Trans Alp, al qual també seguim la pista després del fantàstic treball on versionava a Satie. Seguim amb més ambient de la mà de West Remi i Desh Alb, dos projectes que descobrim avui. Tanquem el programa, tal com us deia, amb un parell de temes dub extrets de dos discs molt interessants. Per un costat el treball e Vytis per al segell Cold Tear Records i per altra el ja conegut Alexander Dahlmann amb el seu nou treball publicat a Adept Label. 

    La setmana que ve tindrem el primer especial de la temporada, el qual hem dedicat a Edu Comelles; gravat aquest estiu a Tarragona. Escoltarem la petita entrevista que li vaig fer i un parell de temes inèdits i en exclusiva.

Tracklist del programa

01 [asip027] module - the frequent sea
02 [slnt056] inner place - departure
03 [slnt056] inner place - remembers
04 [phoke92] trans alp - ya (+ sei still!)
05 [monokrak156] west remi - sign
06 [petroglyph152] desh alb - sotto questo pallido sole
07 [ctr042] vytis - deepchord avenue part 2
08 [adpt012] alexander dahlmann - scratch surface

    No he trobat gaire cosa interessant aquesta setmana per youtube. Normalment miro de buscar alguna actuació en directe d'algun dels artistes del programa pero avui no hi ha hagut sort. Ens quedem amb aquest senzill video de West Remi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada