divendres, 28 de març del 2014

núvol de fum 066 | porta del núvol

Escolta el podcast:
O descarrega'l: núvol de fum 066.mp3


    Venim de tres programes més o menys temàtics que hem dedicat als beats, a la sèrie Rain i al festival Cau d'Orella i aquesta setmana el que toca és repassar elgunes novetats variades, que ja s'ens comencen a a acumular. Ho fem com sempre, sense pressa i parant-nos en les propostes més interessants. Per començar acabem d'escoltar the midnight, el nou EP de Bing Satellites que presentàvem fa un mes. Continuem escoltant la música d'un artista molt jove, de només 22 anys, que acaba de publicar un treball fantàstic a A Strange Isolated Place. Es tracta de Pasquale Riviezzo amb el seu projecte Halo. Continuem amb les novetats que ens arriben des de Silent Flow, una altra parada obligatoria. Aquí s'ens comença a acumular la feina però no passem per alt els drones minimalistes i terapèutics del polac Filip Szyszkowski i el seu recent treball titulat Branches, un autèntic massatge per les orelles. Passem també per Canadà a visitar un altre dels nostres segells preferits, Basic Sounds. La darrera publicació la signa l'espanyol Devennue, alhora director de Kraftmann Records, i es mou entre l'ambient i el dub, seguint la línea del segell. Acabem la primera part del programa escoltant una altra peça d'Anacleto Vitolo, AV-K, des del seu darrer treball A centripetal fugue, que portem escoltant des de fa uns programes.

    La segona part del program la tornem a dedicar al netlabel nordamericà Webbed Hand i al seu director i creador C.P.McDill, del qual ja vam estar parlant fa dos programes en motiu de l'especial Rain. Avui ens centrem en un dels seus molts projectes musicals, Saluki Regicide, ja que acaba d'editar un recopilatori que reuneix alguns dels que podriem anomenar "grans èxits" i clàssics del projecte. Webbed Hand comença a publicar música al 2003 i en aquella època encara no s'acostumava a publicar en formats de bona qualitat així que aquesta recopilació, a part de servir-nos per a repassar la carrera de Saluki Regicide, ens permet tenir la seva música en bona qualitat, i no només això, sino que a més està remesclada i masteritzada de nou. Tot un luxe que ens arriba d'un dels creadors més prolífics i veterans del netaudio.

Tracklist del programa

01 [web] bing satellites - midnight
02 [asip029] halo - an isolated railway
03 [asip029] halo - cloud gate
04 [slnt061] filip szyszkowski - I
05 [bsc043] devennue - theaforms
06 [lav059] AV-K - amniotico
07 [wh278] saluki regicide - I hope you understand
08 [wh278] saluki regicide - boogies and ghosts
09 [wh278] saluki regicide -coach and six
10 [wh278] saluki regicide -thing of dream
11 [wh278] saluki regicide -the clasp and medal

    Tanquem el post, com no pot ser d'una altra manera, amb un video de Saluki Regicide, el del primer tema que escoltem en aquest mini repàs que fem del recopilatori que resumeix la seva carrera fins ara. No us perdeu aquest magnífic treball perque val molt la pena!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada