dijous, 10 d’abril del 2014

núvol de fum 068 | cursa estacionària

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 068.mp3


    Dediquem el programa d'aquesta setmana a seguir escoltant alguns dels treballs que hem presentat durant les darreres setmanes. Discs que valen molt la pena i per això ens acompanyen durant varies setmanes, per a poder assaborir-los amb tranquil·litat. Però també tenim un parell de novetats, per començar el disc de The Gateless Gate, inspirat i dedicat a la música alemanya dels anys setanta, com la de Klaus Schulze, Edgar Froese i companyia. Per altra banda tanquem el programa amb la nova publicació de Basic Sounds, que ja sabeu que seguim de ben a prop, i més quan el que la signa és Offthesky, un dels nostres preferits. Per la part de la música que ja haviem presentat anteriorment tenim al espanyol Devennue amb el seu ambient dub, Filip Szyszkowsi des del segell sempre present Silent Flow i els paisatges sonors del nou recopilatori de Mandorla, Autumn Soundscapes II, amb les peces de Takahisa Hirao, Kim Cascone i l'organitzador de tot plegat Manrico Montero

    La setmana que ve estem de setmana santa, així que tindrem una nova mixtape carregada de bon ambient, tot ben mescladet i polit. Fins llavors!

Tracklist del programa

01 [bn_lp007] the gateless gate - roten himmel
02 [bsc043] devennue - underforms
03 [slnt061] filip szyszkowsi - III
04 [mandorla030] takahisa hirao - morphing
05 [mandorla030] manrico montero - autumn feedback no.7
06 [mandorla030] kim cascone - cageian music school
07 [bsc044] offthesky - stationary race

    Tanquem el post amb un video de Kim Cascone, artista imprescindible per entendre la música electrònica experimental d'avui en dia, amb un llarg nombre de col·laboracions, treballs i aportacions al gènere. Si no coneixeu la seva trajectòria us convido a que rebusqueu una mica i segur que us sorpreneu. El vídeo es el teaser d'un dels seus discs, "the knotted constellation", editat al 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada