divendres, 12 de desembre del 2014

núvol de fum 091 | tokyo remesclat

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 091.mp3

     Comencem el programa d'aquesta nit repassant una mica el recopilatori de remescles sobre els temes del japonès Machinone i el seu disc Tokyo. Aquest recopilatori porta el nom, com no, de Tokyo Remixes, i hi han participat un grapat d'artistes importants, com F.S. Blumm, Olan Mill o Hakobune entre d'altres. Com veieu és un disc que pinta molt bé, amb vint remescles de diferents artistes, i que ha vist la llum a través del segell també japonès Flau, així que avui li dediquem la primera part del programa. 
      A la segona part seguim escoltant alguns discs que ja hem presentat abans, és el cas del últim de Stray Theories, el del argentí Natural Life Essence, i el fantàstic May de DR. Tanquem el programa amb una novetat: la nova referencia de Silent Flow, un noou treball del rus Filip Szyszkowski, amb dos talls d'ambient drone. El que escoltem avui sembla que porta un sampler d'alguna pel·lícula que no puc identificar.... a veure si em doneu un cop de mà.

Tracklist del programa

01. [flaur17] machinone - windwijzer (ghost and tape remix)
02. [flaur17] machinone - swallow song (novisad remix)
03. [flaur17] machinone - ruoho (olan mill remix)
04. [flaur17] machinone - aerosol (lee noble remix)
05. [flaur17] machinone - tegami (padna remix)
06. [bc] stray theories - one last time
07. [eg0_120] DR -  Одесса
08. [cyan40] natural life essence - acid fog
09. [slnt073] filip szyszkowski - signal

     En el vídeo podem veure un petit resum del event que el segell japonès Flau muntava a Tokyo ara fa exactament un any. Com veieu no és un segell dedicat exclusivament al ambient, sinó que té un caràcter bastant pop. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada