divendres, 10 d’abril del 2015

núvol de fum 108 | espai temporal

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 108.mp3

     Aquesta setmana hem tingut un programa carregat de novetats, entre les quals trobem força noms importants. Arrenquem amb la col·laboració entre el productor i Dj Donato Dozzy i la vocalista Anna Caragnano, que han signat un treball construït exclusivament amb la veu manipulada de Caragnano, no obstant això és un treball molt variat que s'apropa a diferents estils. També estrenem el nou disc d'Alva Noto, la tercera part de la sèrie Xerrox, carregada, com no, de drones gèlids i soroll blanc. N'escoltem un tema, i n'escoltarem més en propers programes. En el programa d'avui també hem escoltat novetats de Breathe netlabel amb una peça de Zoran, el nou disc de Juan Antonio Nieto, construït a partir de gravacions de camp relacionades amb el món culinari (cuines, menjadors, bars, restaurants...) i que val molt la pena, i una peça de Therap, extreta del seu nou treball publicat per Monofónicos. Tanquem el tracklist amb la col·laboració que han fet Offthesky i Radere, una improvisació amb sintetitzadors que ens evoca el cosmos i que han publicat a Basic Sounds. Ha quedat un programa ben completet.

Aprofito per convidar-vos demà dissabte al concert que farem Adrià Bofarull i jo (Nigul) a l'Espai Sonodrome de l'Hospitalet. A partir de les 23h estarem oferint la nostra música en aquest espai dedicat als sons més experimentals. Teniu tota la informació aquí. Ens veiem per allà!!!

Tracklist del programa

01 [sp 038] anna caragnano & donato dozzy - starcloud
02 [sp 038] anna caragnano & donato dozzy - parallelo
03 [brh011] zoran - dream forest hypnosis
04 [pt009] juan antonio nieto - static 2
05 [mne006] therap - fragmento I
06 [r-n159] alva noto - xerrox isola
07 [bsc_056] offthesky + radere - temporaryspace

     Tanquem el post amb un vídeo d'Alva Noto. El tema és U_08-1 del disc Unitxt de l'any 2008. El vídeo està dirigit pel propi Carsten Nicolai amb Simon Bayer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada