dissabte, 20 de juny del 2015

núvol de fum 118 | intros techno

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 118.mp3


     Últim programa de la tercera temporada de Núvol de Fum, i per acabar bé la festa us he preparat una selecció que uneix l'ambient i els estils habituals del programa amb el techno i la música de ball.  Ho fem a través de intros i peces ambientals en discs de techno. Son temes que s'acostumen a fer servir per començar o acabar sessions de techno, i fins i tot si el dj és arriscat per a fer algun interludi a mitja sessió.  Aquest tipus de composicions podrien formar perfectament un estil en propi ja que tenen certes característiques que les fan úniques. Sí, son peces ambient, però desprenen tensió, urgència. Una energia continguda que ens preveu, ens prediu i ens prepara per la batalla del techno. Gairebé tots els productors de techno fan aquest tipus de temes en algun moment i avui n'em recopilat uns quants per que ens introdueixin a les vacanes i a un estiu que espero que estigui ple de festa i diversió.

     Abans de donar la temporada per acabada totalment la setmana que ve miraré de pujar el megamixtape de la tercera temporada, tal com vaig fer l'any passat amb la segona. Una selecció mesclada amb el bo i millor del que ha sonat al Núvol de Fum des de setembre fins ara que ens anirà bé per acompanyar les estones de lectura, descans o el que vulgueu aquest estiu. Aquesta megamixtape no s'emetrà per Ràdio Mollet però la tindreu disponible per aquí en streaming i descàrrega. 

Tracklist del programa

01. svreca - trance
02. auden - trip to fade
03. antigone - anna livia
04. donato dozzy - il canto della maga
05. droneghost - 004
06. kobosil - 1018818
07. lakker - monla
08. peter van hoesen - attribute 39 (donato dozzy remix)
09. tom dicicco - plate subduction
10. vohkinne - be like the sun

    Em perdonareu qeu avui no us he linkat els artistes i referències que hem escoltat. Teniu tot l'estiu per buscar el que us interessi :P
     I avui en comptes de posar-vos un vídeo us convido a escoltar el podcast que vaig realitzar (sota el meu projecte de techno Droneghost) per al segell nordamericà Don't Trust Humans. La sèries de podcasts que publiquen es diu Only For Robots i vaig tenir l'honor de mesclar el número 73. Espero que us agradi!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada