divendres, 1 de gener del 2016

núvol de fum 134 | oliver santiago - roots

Escolta el podcast:


O descarrega el mixtape: Oliver Santiago - Roots.zip


     Molt bon any a tots i a totes! Espero que hagueu tingut una excel·lent entrada al 2016 i que sigui un any que ens porti salut, bona música... i bones coses en general. Ahir per acabar l'any vam tenir programa i avui que estem tots mig de ressaca hauria de ser una tasca obligatòria escoltar-ne el podcast. Tenim com ja sabeu el segon especial de festes, el segon mixtape, aquest cop amb la selecció i mescla d'Oliver Santiago, productor i dj de Badalona, i cap del segell Simposio Productions, dedicat principalment a diferents estils de ball, principalment techno i house, amb una mirada als subgèneres "deep". Passeu a escoltar les referències de Simposio i veureu que la qualitat, tant en la música com en els aspectes tècnics del so és una de les seves característiques més destacables. No en va els seus llançaments reben habitualment el suport de djs de primer nivell com poden ser Stacey Pullen, Agoria o Angel Molina entre molts d'altres, i és que la feina ben feta sempre acaba tenint la seva recompensa. 
     Avui l'Oliver Santiago deixa de banda la seva faceta de ball per oferirnos un mixtape d'ambient molt especial, carregada de clàssics dels anys 80 i 90, relacionats alguns amb la música experimental, d'altres amb les corrents industrials i fins i tot amb alguns guinys al jazz i a les bandes sonores. Un set molt ben mesclat que fa que t'hi vagis endinsant poc a poc, tot un viatge pels gustos i preferències d'Oliver Santigao, gaudiu-lo!

      Com ja sabeu, podeu descarregar només la sessió, sense sintonies ni introduccions, a través de l'enllaç de descàrrega habitual. 

Tracklist del mixtape

01. kreng - karcist
02. esbjörn svensson trio - premonition II. contorted
03. front 242 - this world must be destroyed: dsmo 2
04. front 242 - animal cage
05. kreng - petit grimoire
06. moritz von oswald & nils peter molvær - noise 1
07. the future sound of london - it's my mind that works
08. nils peter molvær - tabula rasa
09. moritz von oswald & nils peter molvær - further
10. kreng - satyriasis
11. the future sound of london - tired
12. dj spooky - byzar prologue
13. senking - serpent
14. dj spooky - juba
15. dj spooky - the vengeance of galaxy 5
16. esbjörn svensson trio - leucocyte IV - ad infinitum
17. disasterpeace - father
18. disasterpeace - title

     Dijous vinent tanquem aquesta trilogia de mixtapes convidats amb l'Edu Comelles com a convidat, no us la perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada