divendres, 26 de febrer del 2016

Núvol de fum 142 | vuit dies

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 142.mp3


     Vuit dies (8 days) és el títol del nou treball de DR, que aquest mateix dissabte veurà la llum a través del catàleg del segell madrileny Seven Moons Music. Nosaltres ja fa algunes setmanes que l'anem avançant i avui arrenquem el programa amb una altra de les peces que el conformen. No oblideu passar a descarregar-lo, no us costarà res. 
     Aquest setmana tenim un programa força variat en estils, després de l'ambient drone de DR ens movem cap a terrenys més experimentals amb la col·laboració entre Vacío Perfecto i Pharmakustik, i un treball publicat al 2009 a Clinical Archives. També amb la peça titulada Polis I del productor portuguès OCP (Operador de Cabina Polivalente), una cascada de percussions aleatòries d'aires tribals. També tenim un moment per a la musicalitat i el chill out de Miktek, que des de Grècia ens ofereix uns temes preciosistes i molt ben produïts. Finalment, després de recordar els treballs de Yvesde Mey i de Heathered Pearls tenim una recta final molt fosca, amb el nou disc de Roly Porter, la meravella titulada Third law i una peça de Vanity Productions, des del segell danès Posh Isolation, una organització molt curiosa d'experimentació, techno i art.


Tracklist del programa

01.- [7mns] DR - late night tape loop #1
02.- [ca333] vacío perfect | pharmakustik - meccanismrte 03
03.- [bc] OCP - polis I
04.- [bc] miktek - by waters
05.- [sp039] yves de mey - stabbings in fluid
06.- [gi-252] heathered pearls - thought palace
07.- [triangle33] roly porter - departure stage
08.- [posh] vanity productions - man gav ham aldrig en

     Us deixo amb el vídeo de la segona part de la sèrie Polis del productor portuguès João Ricardo, conegut com OCP. Al seu Bandcamp hi trobareu un bon grapat de música per investigar la seva trajectòria, força lligada a la cultura lliure i al netaudio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada