divendres, 3 de juny del 2016

núvol de fum 156 | enginyeria social

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 156.zip

     Comencem el programa d'avui nit anunciant que aquesta nit em podreu trobar punxant a la terrassa del museu Abelló, aquí Mollet. És la inauguració de Mollet Art '16 i per amenitzar-la punxaré uns quants vinils d'ambient i electrònica tranquil·la. Això serà a partir de les 21:00h i la entrada és gratuïta.
Pel que fa al programa d'avui presentem, com de costum, un munt de novetats, començant pel projecte canadenc Anthéne i un disc d'ambient drone força interessant.  També ho és el de Nuances per al segell Total Black, tot i que més fosc i inquietant. Seguim escoltant la col·laboració entre Murcof i Vanessa Wagner, avui versionant una peça de David Moore des del seu recent estrenat EP1. Seguint per la vessant mig experimental tenim el projecte CSA que publica al seu propi segell 3th records. Escoltem també una altra peça de Chimera, el darrer treball de Snufmumriko que trobareu en CD en edició limitada de 30 còpies. I encara més novetats; Lussuria des d'una edició en casette a Hospital Productions, el capo de Editions Mego, Pita, que ha publicat disc després de molts anys de silenci i Structureweird des de Seven Moons Music, en aquest cas en versió remescla de la mà de Pina


Tracklist del programa

01 [psr-009] anthéne - social engineering
02 [totalblack54] nuances - life is paper-thin
03 [infiné] murcof - what arms are these for you!
04 [3thcc01] CSA - nodes of controversy
05 [lager001] snufmumriko - chimera 0708
06 [hos-469] lussuria - to sleep with crones & to accept their jealousy
07 [mego218] pita - line angel
08 [7mns027] structurweird - enigmatic (pina version)

     Tanquem el post d'aquesta setmana amb un concert del projecte col·laboratiu entre Murcof i Vanessa Wagner. Com sabeu acaben de publicar EP1 i estem a la espera de la publicació del disc en format llarg, que ha d'arribar a finals d'estiu, però aquest projecte ja fa temps que roda com podem comprovar en aquest vídeo enregistrat al 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada