divendres, 23 de desembre del 2016

núvol de fum 173 | aïllat

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 173.mp3


     Aquesta nit tenim l'últim programa normal de 2016, abans dels dos especials de Nadal. Com de costum presentem novetats interessants. Per començar el nou treball de Dennis Huddleston, conegut com 36, un disc titulat The infinity room, referint-se al seu propi estudi, que el consolida com una de les figures més destacades de l'ambient actual. La segona novetat que presentem aquesta nit és el Isolated, el nou disc de Juan Antonio Nieto; un exercici de gravació de camp i disseny sonor que ve a ser la continuació del seu anterior disc, Static. En aquesta ocasió Nieto recull tota mena de gravacions de l'interior de la seva pròpia casa per fer-les servir com a material per a les seves peces sonores. Un disc que a priori pot semblar difícil per a qui no estigui acostumat a aquests estils, però que poc a poc et va atrapant amb la atmosfera que crea.
La tercera i última novetat d'aquesta nit ens la porta ni més ni menys que Mika Vainio que acaba de publicar és una banda sonora per a un film experimental anomenat Mannerlaatta (placa tectònica) dirigit per Mika Taanila. Un cop més Vainio utilitza el silenci com si fos un instrument més, així com els sons electrònics purs tan característics de la seva música. Acabem d'omplir el tracklist de la nit amb la col·laboració entre Howard Givens i Madhavi Devi i amb el fantàstic treball del dúo francès Saåad.


Tracklist del programa

01. [asipv006] 36 - room 04
02. [asipv006] 36 - room 05
03. [pt44] juan antonio nieto - isolated 5
04. [pt44] juan antonio nieto - isolated 6
05. [spm9093] howard givens & madhavi devi - source of compassion
06. [ip026] saåad - vorde
07. [ideal149] mika vainio - GK21 jetstar japan departed 04h40mn


     Tanquem el post d'avui amb el trailer d'aquest film experimental al que Mika Vainio ha posat música, Mannerlaatta, del cineasta finès Mika Taanila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada