divendres, 31 de març del 2017

núvol de fum 186 | seattle dott records

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 186.mp3


     Aquesta setmana dediquem el programa a escoltar la discografia de Seattle Dott Records, el segell madrileny capitanejat per David Mata, Erissoma. En el seu dia ja vam escoltar la primera referència d'aquest segell, una col·laboració entre Suero, Koichi Okada i el propi Erissoma. Avui fem un repàs als altres cinc llançaments publicats per Seattle Dott Records. Totes les referències del segell estan en format digital i us podeu fer amb elles a través del seu Bandcamp. 
     Comencem doncs amb la segona publicació del segell, Málmi Radio Station, signada també per Erissoma, un treball delicat i emotiu com és de costum en ell, amb la guitarra com a protagonista. Continuem amb l'argentí Diego Massarotti i el seu projecte Dyb. Ell juga amb drones i distorsions aconseguint unes peces embrutides pero de gran bellesa. La quarta referència de Seattle Dott Records la signa Zeger de Vos des d'Holanda. El seu disc es titula Expired Scenaries i es basaa principalment en gravacions de camp, que juntament amb sintetitzadors i processos digitals formen nous i captivadors paisatges sonors. Continuem amb Lee Yi, des de Málaga encara que no ho sembli , i el seu disc Redemption comes with dawn, un excel·lent exercici d'ambient drone. Tanquem el programa amb dues peces de la sisena i última referència a dia d'avui de Seattle Dott Records, Infinito, de N. Roman, un treball també basat en les gravacions de camp, en aquest cas enregistrades al Centro de Arte y Naturaleza Cerro Gallinero, de la província d'Àvila. 


Tracklist del programa

01. [sdott002] erissoma - line drawings
02. [sdott002] erissoma - málmi radio station
03. [sdott003] dyb - movement V
04. [sdott004] zeger de vos - edgelines
05. [sdott005] lee yi - yukimarimo
06. [sdott006] n. roman - el árbol de la vida
07. [sdott006] n. roman - laberinto mogor / hoyocasero


     En el canal de Youtube del segell trobem aquest vídeo un directe d'Erissoma. Es tracta d'una actuació a la galeria Uno Nueve de Madrid a principis de 2013. El vídeo està enregistrat per Guillermo Gumiel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada