divendres, 21 d’abril del 2017

núvol de fum 189 | aquell nom

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 189.mp3

     Aquesta setmana comencem el programa, com no podia ser d'una altra manera, recordant a Mika Vainio, que dijous passat ens deixava a l'edat de 53 anys. Aviat farem un especial de la seva música, però avui havia de sonar aquí al programa. He escollit un dels primers vinils que vaig comprar, la referència número 19 de Sähkö, el segell que ell mateix va obrir l'any 1993. Aquest EP titulat Happi el signa amb el seu projecte Ø i avui sonen tres dels quatre talls. Descansi en pau. 
    La resta de programa seguim amb la programació habitual, presentant algunes novetats. Comencem per James Murray i el seu treball Killing Ghosts, un excel·lent exercici d'ambient. També avancem el nou disc de Alex Menzies, més conegut com Alex Smoke, que via XLR8R ens ofereix aquest tema que formarà part del seu nou treball. També escoltem la nova referència de Posh Isolation, signada per Kyo i amb un estil entre l'ambient i el vaporwave. Seguim escoltant el excel·lent treball de techno a baixes revolucions de  Scuba Death, per acabar el programa amb un nou projecte col·laboratiu, en aquest cas entre els artistes Benoit Pioulard i Rafael Anton Irisarri. Es fan dir Gailes


Tracklist del programa

01. [sähkö019] Ø - nakinkenka
02. [sähkö019] Ø - viimeinen monni
03. [sähkö019] Ø -jaan alla
04. [homen091] james murray - first hand
05. [homen091] james murray - allways
06. [xlr8r] alex menzies - spitt
07. [pi188] kyo - johanna
08. [fur114] scuba death - a panic rumbling beneath
09. [bing119] gailes - that name (again)


     La sèrie de vídeos "What's in my bag" mostra a artistes de tots els estils comprant discos a la tenda Amoeba Music de Hollywood. És una sèrie molt curiosa que ens apropa als gustos i influències de la gent que passa per allà. Aquí teniu el de Mika Vainio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada