divendres, 19 de maig del 2017

núvol de fum 193 | sapiència

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 193.mp3

     Una setmana més presentem novetats discogràfiques interessants. Comencem amb la darrera publicació del segell suec Lagerstaette, una col·laboració ente el macedoni Toni Dimitrov i l'anglès Jared Sagar. De fet, aquest disc, titulat Sapience és la tercera d'una sèrie de col·laboracions entre aquests dos artistes. El treball és un excel·lent exercici d'ambient drone on les gravacions de camp prenen el protagonisme absolut mantenin-te atent durant l'escolta. Continuem amb el nou disc de Wolfgang Voigt sota el seu àlies Gas, un treball titulat Narkopop que arriba disset anys després del seu anterior disc, Pop, que va inspirar la saga Pop Ambient del segell del qual és co-fundador, Kompakt. En aquest nou disc, Gas apila nombroses capes de so, cordes, pads i ambients amb bombos techno esmorteïts. Una meravella.
     I no és per dir-ho però avui ha quedat un tracklist fantàstic, escoltem el que és per a mi un dels discs de l'any, el primer llarga durada de l'italià Elle, publicat per Annulled Music, segell germà de Circular Limited. Elle fa un techno hipnòtic i ritualístic, percussions xamàniques i minimalisme, tot amb una producció impecable. Aquest és un d'aquells discs que et van atrapant i introduint en el seu món a mesura que avança. Realment genial, no us el deixeu perdre. I per tancar el programa tenim una peça del nou treball de Taylor Deupree, Somi, publicat, com no, per 12k records.


Tracklist del programa

01. [lager004] toni dimitrov & jared sagar - sapience 2
02. [lager004] toni dimitrov & jared sagar - sapience3
03. [kompakt136] gas - narkopop 5 
04. [kompakt136] gas - narkopop 9
05. [anncd04] elle - rosenthal
06. [anncd04] elle - omnia
07. [12k1087] taylor deupree - autum

     Tanquem el post amb l'actuació en directe de Gas al festival anglès Tusk de l'any 2016, amb visuals de Rachel Lancaster. Una hora de bona música ambient, en la frontera amb el techno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada