divendres, 2 de febrer del 2018

núvol de fum 216 | bruixeria

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 216.mp3


     Avui comencem amb un anunci, avui divendres 2 de febrer estaré punxant al centre cultural La Marineta de Mollet del Vallès, dins la inauguració de la exposició de Karel Farias, artista visual. A partir de les 19:00 estarem improvisant amb vídeo i música, no hi falteu!!
    Arrenquem el programa amb la recopilació Monika Werkstatt, editada fa uns mesos pel segell d'electrònica Monika Enterprise. Aquesta recopilació recull col·laboracions entre la fundadora del segell, Gudrun Gut, i les dones productores que formen part del segell. Aquest recopilatori arribava amb la celebració dels vint anys del segell, tot un referent al món electrònic. Seguim amb Jóhann Jóhannsson, que aquesta mateixa setmana ens visitava a Barcelona oferint un excel·lent concert a l'Auditori on va presentar el seu darrer treball Orphée. També comencem a escoltar un altre recopilatori interessant, Visions of Darkness, que recull peces de l'escena dark ambient i experimental iraniana. Es tracta d'una recopilació prou extensa i interessant com per seguir-la escoltant en propers programes, així que a part dels tres temes que sonen avui en tornarem a parlar. Punxem també la col·laboració entre Aidan Baker, el violinista Simon Goff i el percussionista Thor Harris, amb un disc a mig camí entre l'ambient i el krautrock. Tanquem el programa amb el techno dronic i enboirat de Hanetration, des d'un dels seus EP's autoeditats a Bandcamp.


Tracklist del programa

01. [monika90lp] lucrecia dalt - werkstatt - blindholes
02. [monika90lp] sonae - werkstatt - witchcraft
03. [monika90lp] werkstatt - blue
04. [dg] jóhann jóhannsson - fragment II
05. [dg] jóhann jóhannsson - flight from the city
06. [gzh79] aidan baker · simon goff · thor harris - noplace II
07. [usg35] alphaxone - a dystopia
08. [usg35] idft - DT
09. [usg35] poo yar - buried alive
10. [bc] hanetration - fire


    Us deixo amb l'actuació de Jóhann Jóhannsson a l'emissora de Seattle KEXP. de la qual ja n'hem parlat en alguna ocasió. L'actuació és del passat més d'abril. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada