divendres, 16 de febrer del 2018

núvol de fum 218 | laberint

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 218.mp3


     Abans de començar amb el contingut del programa hem de lamentar una terrible pèrdua, la del compositor Jóhann Jóhannsson, del qual en parlàvem la setmana passada aprofitant la seva actuació a Barcelona. Aquest va ser el seu últim concert, el passat dissabte Jóhannsson ens deixava a la seva residència de Berlín. Un record per ell i tot el suport per a familiars i amics, hem perdut un gran talent.
    El programa d'avui comença amb la col·laboració entre Aidan Baker i la percussionista Karen Willems, un disc resultat d'una sessió d'improvisació durant l'estiu de 2016 que veu la llum sota el nom de Nonland. Continuem amb Ljerke, projecte multi-disciplinar holandès que agrupa músics, video-artistes i poetes. El seu primer disc veu la llum a través de Eilean Records, i consta de sis peces improvisades. D'aquí passem al sud de França, d'on és el segell Distant Voices, dedicat al black metal i a l'ambient. Una de les seves darreres edicions és la del disc de Autrenoir, d'un ambient fosc i electrònic. També escoltem una de les darreres peces de Rrose, extreta del seu nou EP i acabem amb el nou vinil de Daniel Avery, un disc esperat i molt ben rebut, amb quatre talls de diferents estils, i que és l'avançada d'un nou LP que portarà per títol Song for alpha.


Tracklist del porgrama

01. [gzh74] aidan baker & karen willems - meeting the dark
02. [gzh74] aidan baker & karen willems - nonland
03. [eilean65] ljerke - skiermunk
04. [dv] autrenoir - dédale
05. [usg35] nojan - revolution
06. [aux991] rrose - the ends of weather
07. [ph60] daniel avery - after dark
08. [ph60] daniel avery - slow fade


    Tanquem amb un vídeo de Daniel Avery, el del tema que dóna nom al seu primer àlbum, l'aclamat Drone Logic. Un vídeo dirigit per Joshua Lipworth.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada