divendres, 16 de març del 2018

núvol de fum 222 | físicament malalt

Escolta el podcast:

O descarrega'l: núvol de fum 222.mp3


     Avui abans de començar el programa dediquem un minut a recordar la figura de Jose Manuel Costa, crític musical i comissari artístic molt vinculat a les músiques experimentals, que ens ha deixat aquesta setmana. Jo el vaig conèixer a través del seus programes a ràdio nacional, Vía Límite i Retromanía, el primer dedicat precisament a l'experimentació, i una gran font de coneixement. 
     El tracklist del dia d'avui arrenca amb Shuttle358 i el seu ambient creat a partir de micro-sons al més pur estil dels principis dels 2000. El seu nou treball es titula Field i el publica com de costum a 12k. Continuem amb una novetat nacional que no us podeu perdre, el primer treball en conjunt dels músics Carlos Suero i Pepo Galan, Decalaration of Comformity, un punt de trobada entre els diferents estils d'aquests artistes, per una banda l'ambient electro-acúsitc de Galan, per altra els sons més agressius de Carles Suero. Un treball magnífic que es publica avui mateix a Seattle Dott Records. Escoltem també el nou single de Vanity Productions, publicat en una edició de 150 copies en cassette per Posh Isolation, com no. I la part final del programa la dediquem a un recopilatori benèfic organitzat per les associacions Allergy Season i Discowoman. És el segon volúm de Physically Sick, un projecte que recauda diners per a crear un fons per a poder pagar les fiances de gent que no pot pagar-les a Brooklyn. A Estats Units quan et deténen t'acostumen a deixar en llibertat sota fiança fins el dia del judici, si no pots pagar aquesta fiança et quedes a la presó fins a ser jutjat, encara que siguis innocent, i això òbviament perjudica a qui té menys diners, que sovint per uns centenars de dollars s'han de quedar tancats. Amb aquesta recopilació es pretén crear un fons comú per ajudar aquestes persones.Hi trobareu fins a 44 temes amb un bon grapat d'artistes coneguts i força música de ball. Nosaltres avui ens quedem amb les peces de Fatima Al Qadiri, Puce Mary i el projecte canadenc Ciel


Tracklist del programa

01. [12k2039] shuttle358 - waves
02. [12k2039] shuttle358 - sea
03. [sdott011] carlos suero & pepo galan - comformity declaration
04. [sdott011] carlos suero & pepo galan - a sign of tolerance
05. [posh205] vanity productions - altitude (a whatsapp love story)
06. [ps2] fatima al qadiri - pre-exctinction (incompatibility)
07. [ps2] puce mary - a severed head
08. [ps2] ciel - terracotta


     A Youtube trobem aquesta conferència de Jose Manuel Costa parlant sobre la "performance" en motiu de l'exposició d'Amanda Coogan I'll sing you a song from around the town el passat més d'octubre. Descansi en pau. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada